Lima: prvni dojmy

Jsme v Lime, sedime ve VIP salonku na autobusove stanici spolecnosti Cruz del Sur a cekame na autobus do Huarazu - mesto pod Huascaranem, kde bychom meli byt zitra rano. Let byl v pohode, starali se o nas dobre, dokonce jsme dohnali i hodinove zpozdeni na odletu. Na celni kontrole kazdy z nas musel zmacknout knoflik a pokud se mu rozsvitilo zelene svetlo, tak se nemusel podrobit kontrole zavazadel, coz znamena kompletni rozbaleni vsech batohu. Nam se vsem rozsvitilo to spravne. Uff... asi minutu pred nami tri spolucestujici z naseho letadla to stesti nemeli.
Po chvili smlouvani a handrkovani se o cenu s taxikari jsme vyrazili do centra Limy na autobus. Byl to opravdovy zazitek, vse to lze shrnout do jedine vety: "Prezili jsme!" Doprava je tu opravdu silena, vic nez brzdy a predpisy tu plati klakson a rychlost.
To je prozatim od nas vse, dalsi zpravy budou az z Huarazu.

Komentáře

Míša píše…
Ahoj, s napetim sledujeme vasi cestu. Jsme radi, ze jste dobre doleteli a prezili Limu. Prejeme rychlou aklimatizaci a pohodovou domluvu s domorodci. Tesime se na dalsi zpravicky. Mejte se !
Misa + mama + tata + Filip

Populární příspěvky z tohoto blogu

Laguna Churup

Geocaching v Peru